EN DAG UTE PÅ ISEN

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade jag upp med barnen vid sju tiden med en massa energi i kroppen. Vi har varit inne en vecka nu, vi har både spytt och haft flunssa så idag kände jag att vi måste få komma utanför ytterdörrn. Det var lagom tråkigt att sitta med huvudet ner i hinken igår när solen sken för fulla muggar.
 
 
Vi väckte pappa vid tio och jag och Noelia åt våran andra frukost. Under veckosluten äter vi för det mesta frukost två gånger. Den första på grund av hunger med barnen som är helgalna - den andra frukosten är den lugna, när Adion sover. Det är faktist en riktigt rolig rutin.
 
 
Vi bestämde oss för att gå ut och gå på isen. Massor med människor som skidade, skrinnade och promenerade. Alltså fina, fina Vasa. Jag kommer sakna ihjäl mig efter promenadspåret längs vattnet när vi flyttar härifrån. Det finns så mycket fint och bra här. Jag trivs verkligen i denhär staden.
 
 
Lite matpaus för Adion halvvägs.
 
 
Det blev en så fin dag. Bilderna får tala för sig själva. Detta var mycket trevligare än söndagsstädningen som gick av stapeln när vi var hemma igen. Imorgon stiger vi iallafall upp till ett städat hem och så är det lättare att börja veckan. Älskar han och barnen så mycket

Kommentera inlägget här :