EN TJUGOETTÅRINGS LIV

publicerat i Allmänt;
Vi hade minst sagt ett trevligt veckoslut. Lördagen var min absoluta höjdpunkt på hela vecka. Vi packade först våra barn i vagnen. Adion är så lugn mot vad Noelia var som liten. Hon behövde program hela tiden trots att hon var så liten. Adion tittar nöjt runt sig i stan, så man behöver passa på så länge man kan, inom ett år är den lugna mamman som bortblåst i en tur på stan. Då är det nog mer svettten som sprutar åt alla håll.
 
 
 
 Senare blev vi bjudna över på middag till Linnea och Jere. Lamm, svampsås, klyftpotatisar och så mycket gott. Har inte känt den lyxen på otroligt länge, helt underbart god mat. Vi spenderade några timmar där och bokade även en resa till Berlin. I Maj ska ÄNTLIGEN denna mamma få lite välförtjänt semester och egentid i sällskap av bara vuxna människor. Jag vågar inte riktit tro det ännu, för det känns lite för bra för att vara sant.  
 
 
 På kvällen mötte jag upp Atte, Sebba och Martin för leva lite som en tjugoett åring kan göra om helgerna. Lite alkohol och lite dans på krogen. Det var så roligt, precis som i våra gamla dagar. Visst finns det saker man saknar med att vara en mamma och gemenskapen med dessa tre är verkligen högt upp på den listan. 
 
Jag vill bara tacka alla som gjorde detta veckoslut så fint, jag somnade lycklig på söndag kväll. 
 

Kommentera inlägget här :