EN TORSDAGS HÄLSNING FRÅN OSS

publicerat i Allmänt;
Jag tror att det håller på och vänder för oss, jag tror att Adion har fattat hur viktigt nattsömn är - för oss alla. Plötsligt bara så tycker han att det ä en himla bra ide att lägga sig vid åtta, nio om kvällarna och sova till nästa morgon. Den trötta mamman börjar känna sig lite mera männsklig igen, känna igen mig själv. Nog är det ju en obeskrivlig känsla att vakna på morgonen utan att behöva svimma flera gånger per dag. Dessutom har vi jätte spännande tider framför oss det kommande året och jakten på vårt egna första gemensamma hem har börjat. Ni kan ju gissa om vi har längtat.  Mer om det i något annat skede.
 
Idag ska jag åka till badhuset Tropiclandia med Noelia och min vän, hon kommer nog älska det. Egentid med mamma. Hon älskar att bada och ducha, idag när hon steg upp tyckte hon vi skulle gå raka vägen och ducha. Hon brås nog på sin mor med det. Anna kommer snart hit som kaffesällskap. Det blir också en sväng till stan idag för att posta lite paket, sen är jag på jakt efter lite tyger. Hela gårkvällen gick jag lös med penna och papper och även ett mönster blev ritat. En ny klänning ska det bli till Noelia, hennes far tycker absolut inte att hon har för många redan så. Han har inte ännu förstått att man inte kan ha för många.Tycker dock att det finns så tråkigt utbud med tyger här i Vasa, men ränderna går ju alltid hem hos mig om inte annat.
 
 
Här har ni oss idag, glada och fulla av trots och härlig energi. Vi önskar er alla en jätte bra dag.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Vad fina ni är! Vi var till Tropiclandia på förmiddagen idag, himla typiskt att det inte råkade vara samtidigt :)

Svar: Oh ja typiskt! Skulle varit roligt att se er! Länge sen sist nu, hoppas allt är fint med er bland allt husbyggande och melkermys❤️
Sabina Svenns

Kommentera inlägget här :