IMORGON HAR VI EN NY HJÄRTE DAG

publicerat i Allmänt;
Idag var det alla hjärtans dag. Dagen när man ska älska lite extra, vara lite extra snäll. Idag har du och jag inte alls varit snälla med varandra. Jag har varit irriterad och höjt rösten mycket och ofta. Du har gnällt och gjort en del dumma saker, kanske lite mer en en del faktist. Ibland är det hårt även för mig, att vara en bra mamma för er båda. Ibland känns det som jag är en mycket bättre mamma för din lillebror. Han har ännu inte lärt sig alla bus som du kan, därför skriker inte mamma på Adion, för han kan inte allt det du kan. Därför känns det kanske i ditt hjärta ibland som att mamma inte älskar dig lika mycket. Även om jag försöker berätta för dig, så kan jag se en viss besvikenhet i dina ögon. 
 
Jag älskar dig otroligt mycket, du ger så mycket glädje, kramar, kärlek. Det var en himla trist grej dethär med alla hjärtans dag. Hjärtan flyger på runt på facebook, människor älskar, människor är trevliga och jag har bara varit en trist och skitdålig mamma. Inga paket har någon i familjen fått, för vi sparar pengar, pengar till något större. Jag önskar jag hade gett dig något i form av handlingar så att mamma kunde lägga sig lika lycklig som du gjorde ikväll, utan mitt jobbiga samvete. Min otroligt vackra tjej. När du blir stor, när du blir mamma - kanske du förstår att även ibland fast man älskar någon mer än man kan lägga orden på, så är det ibland svårt att vara snäll. Våran alla hjärtans dag kanske inte blev den bästa dagen, men vad spelar hjärte dagen när nästan alla andra dagar är underbara. Bara för att det var meningen denna dag skulle vara en bra dag, så finns inga garantier.
 
Du e en sådan tapper hjälte och mamma gör allt för at förstå sig på dina mindre älskvärda sidor. När du trotsar försöker jag intala mig att jag trotsar lika mycket. Jag är glad att mitt liv gav mig just dig. Idag fick mamma ett samtal av någon som ska hjälpa mig förstå mig på dig. Mamma känner sig lugnare nu och imorgon ska mamma ordna en ny hjärte dag, en dag när vi äter yoghurt istället för gröt till frukost. När vi läser böcker hela förmiddagen i soffan istället för att städa bort frukosten. När vi struntar i alla måsten. 
 
 

Kommentera inlägget här :