Vi är tillbaka för att stanna

publicerat i Allmänt;
Hej och välkommna alla nya och gamla, en del känner mig från förr och en del kanske behöver lära känna mig lite bättre. Detta inlägg kommer ge er en möjlighet till det. Ni är många som tittat in på bloggen här varje dag under lång tid, även fast ni alltid fått mötas av samma inlägg. Jag har saknar bloggen varje kväll, varje dag. Tanken är nu att jag ska återuppta mitt bloggande igen för min egen skull, för att jag ska ha någonstans att fly emellanåt. 
 
Jag heter Sabina och det har ni knappast missat. Jag är tjugoett år gammal och för tillfället är jag bosatt i Vasa. Där bor jag på 76 kvadrat meter tillsammans med min pojkvän Elias. Tillsammans har vi två barn. Noelia är mitt äldsta barn, hon är lite över två år gammal. De flesta som bor i samma hus som en två åring vet att dom kan göra dina hår väldigt väldigt gråa, jag är glad om mina blonda finns kvar tills jag är tjugotvå iallafall. I Juli i sommrast så fick vi även en underbar son som heter Adion, han är ganska exakt ett halvt år gammal vid detta tillfälle. Han är betydligt mer lättskött, han tycker dock att nattsömn är något som stavas överskattat. Jag ljuger för er om jag inte säger jag är trött. Vi har knappt sovit på ett halv år, så ifall det börjar dyka upp något konstigt här - då vet ni varför.
 
Jag är väldigt förtjust i ekologiska och hälsosamma saker, det intresserar mig väldigt mycket. Jag gillar att befinna mig i köket och experimentera. Jag äter en mjölkfri, vetemjölsfri och vitsockerfri kost, jag delar gärna med mig på bloggen av mina mer lyckade recept. Annars brinner mitt hjärta väldigt hårt för träning, det är något som det tyvärr lämnar varken tid eller ork över till i denna livssituation. Hopperligen ändrar detta inom en snar framtid. När jag får tid för mig själv så spenderar jag mycket tid med min symaskin eller med näsan i någon fantastisk bok.
 
Jag är en sådan människa som pratar lite för mycket, så ni kan ju tänka er hur jag går lös när jag äntligen träffar någon annan än mina barn. Jag är för det mesta glad, jag tycker om människor i alla olika former. Jag drömmer om ett hus. Någon gång ska jag väl lista ut vad jag vill bli också när jag blir stor, nu är det mest fokus på att vara en bra förälder till mina barn. 
 
Undrar man över någonting så är det bara att slänga in en kommentar. Kram på er alla.