VI BOR I EN NY STAD

publicerat i Allmänt;
 Det har varit myket på gång, vi är vakna in på sena nätterna för att försöka få klart vårat kök. Ja, för er som undrar så har vi köpt oss en egen bostad. Det känns superbra att få göra vad vi vill, laga om det precis som vi vill. Jag har varit ganska trött och jag önskar bara allt ska bli klart. Värmen har äntligen kommit och jag önskar att jag hade ork att gå ut mera och njuta av den, men jag vill helst bara sova hela tiden.
Vi har det bra här i våran nya stad, Karleby. Jag gillar platsen vi bor på väldigt mycket. Det känns så hemma för mig att bo i stan, kanske det ändras någon gång men nu just känns landet lika långt borta som det faktist är. Staden är mysig men jag saknar mina vänner enorm mycket. Jag kan inte säga att jag känner mig ensam för det är jag inte, men att hitta någon att umgås med här så ligger nog ganska högt upp på min önske lista nu just. Jag gillar känslan att inget vet vem jag är när jag går ute på gatan, det är något med det, en sorts frihet som är svår att lägga ord på.
Jag skulle så gärna blogga bara jag skulle ha krafter till det. Denna huvudvärk och trötthet är så tung att jag orkar inte med något annat mer än nödvändigt. Varje kväll känner jag ändå att jag så gärna skulle skriva ner rader i från vårat liv, som en dagbok att se tillbaka på. För det är en underbar tid, det är det verkligen. Jag önskar att jag skulle orka. 
 
 
En bild från i måndags bjuder jag på, när vi hade fina Ellinor på besök

Kommentera inlägget här :