det är bara kaos

publicerat i Allmänt;
Jag hinner inte med, jag hinner inte med den. Tiden G Å R   F Ö R   S N A B B T  ! ! ! ! ! Jag har så mycket att tänka på så jag tänker inte alls. Jag har glömt rådgivningen pinsamt ofta, likaså mina astma kontroller. Jag är glad så länge jag vet mitt och mina barns namn, går man och börjar fråga deras födelsedatum är det redan överkurs.Min son som föddes igår blir åtta månader, åtta månader. Mina barn leker och gör hyss tillsammans. Man har två stycken som blir lite för tysta ibland.
 
Det är spännande tider, det är ledsamma tider, det är glada tider, det är stressade tider, det är nya tider på kommande. Snart ska allt ner i flyttlådor för att vi ska bege oss till våran nya stad, jag tror inte riktit det är sant ännu. Skåpen ska rensas, renovering ska planeras in i minsta lilla detalj. Att planera sin dröm är något man tycker är roligt så länge man ser fram emot den, men eftersom inte tiden finns blir det för mycket stress. Kanske det inte blev så roligt som man tänkte sig. Vilka tapeter ska finnas i barnens rum, vilka färger ska väggarna målas. Jag hat älskar detta. Bland allt detta ska man försöka hinna älska och ge tid till sin pojkvän, likaså till sig själv.
 
Ibland undrar jag hur man någonsin ska kunna leva med något annat än kaos. Mest av allt önskar jag kanske någon skulle nollställa min hjärna igen, så den kunde tänka mer positivt. Nollställning av min kropp skulle också kunna hända. Sova en vecka i streck och ligga 24 timmar på massage bänken. En hel tå, en ny mage med dess innehåll och min kropp innan graviditeten. Ni hör jag är en riktig jävla kärring som bara gnäller istället för att glädjas mig åt det fina. Jag hör att jag borde skärpa mig själv, men hur ska man orka. Mitt liv är bara kontraster av vitt och svart, ljust och mörkt. Nu känns det som jag behöver se det som finns imellan också.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Åj ska ni flytta? Lycka till i nya hemmet å staden 😊 hoppas ni kommer trivas!

Kommentera inlägget här :