hej på er

publicerat i Allmänt;
Jag förstår om ni som tittar in här dagligen och har sett samma inlägg i flere månader nu får en större chock. Jag önskar att tiden inte var så knapp, verkligen. Nu när vi bor i en annan stad än de flesta av våra bekanta så frågar många efter hur det går med bloggen. Vår lägenhet börjar vara så gott som färdig renoverat, vi har dock lite kvar i tvättrummet men det är sådana dära saker man överlever. Vi trivs super bra i våran lägenhet och är hittils supernöjd med hur det blev. Vi väntar ännu med spänning på att få börja renovera badrummet, det blir nog i sommar. Kaklet har ju stått nere i källaren sen vi flyttade hit men efter lite strul i somrast och mycket annat så fick det bli nästa sommar istället. 
 
Jag vill så gärna blogga men när jag väl sitter här nu så blir det lita kaos och jag vet inte riktit vad jag ska skriva och berätta om. Vi har en superbra vardag, jag är så himla lycklig. Elias har fått fast anställning och jag jobbar även själv. Sedan tränar jag oftast om kvällarna och det ger mig så mycket energi att få åka iväg och göra sådant som jag tycker om. Barnen är fortfarande hemma på dagarna och som der ser ut så komme jag nog vara hemma mamma en tid till iallafall, så glad att få tillbringa tiden med barnen nu när de är små. Den kommer aldrig någonsin tillbaka, älskade älskade barn. De har blivit så stora, Noelia fyller snart tre år. TRE ÅR. Kan inte själv förstå att jag redan varit mamma i tre år. 
 
Vill verkligen njuta och ta vara på tiden nu så gott som det går, jag tror faktist inte det blir några flere barn för våran del.  Så skönt det känns när båda barnen nu har passerat året, det var nog en kaotisk tid detdär med två små men här står vi idag efter en ganska vågig väg, nu känns det äntligen som hormonerna i kroppen är mer stabila än de var innan och jag känner mig själv bättre. En extrem babylängtan kom där just när Adion började gå och blev så pass självständig, fast nu är det ändå väldigt harmoniskt att ha två gående barn som äter själva och så vidare. Jag önskar ännu lite mera sömn men någon gång kommer den också.
 
 
 Skulle bli så glad om ni ville säga vad ni önskar att jag skulle skriva om, det skulle hjälpa mig att komma igång. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenna:

♥️♥️♥️♥️♥️♥️Jeee! Dina första meningar var exakt min reaktion😂😂 jag har absolut ingen skillnad vad du skriver bara du uppdaterar något! Fast bara bilder och ett hej är bättre än inget. Tycker inte du ska ha nån press över vad du skriver. Skriv bara! Det blir bra! Dj är så duktig ich ni är så fina♥️♥️

Kommentera inlägget här :