5 sanningar om mig

publicerat i Om mig;
1. Jag använder nästan aldrig BH. Mina bröst är så småa så de är inte i behov an något som håller dom på plats, de sköter de så fint själva. Jag har länge använt BH bara för att man ska men nu känner jag mig så trygg i mig själv att jag gärna går utan. Har aldrig tyckt det har varit bekvämt med bh så att mera fria bröst åt folket säger jag. 
 
2.Jag älskar materiella saker och har ett väldigt stort behov av att ha det fint omkring mig, tycker om när saker är perfekta. Blir lätt äcklad av smuts eller väldigt orena saker. Jag försöker jobba med att lätta mig själv lite över dethär men det är väldigt svårt. Noelia väljer ofta kläder själv och jag har väldigt svårt att se på något som jag själv inte anser matchar, eller något står på fel plats  i hemmet och så vidare. Såklart får hon bära de kläder hon väljer men det är svårt, viktigaste är ju ändå att de fungerar bra att leka i osv.  Annars några tips på att komma över dethär? fruktansvärd egenskap.
 
3. Jag bryr mig väldigt mycket om att saker ska vara hälsosamma och upplevs ofta som väldigt extrem när jag öppnar upp mig till andra om det. Människor tycker synd om våra barn som inte får exempelvis äta socker, jag själv har inte upplevt det som om de tagit någon större skada av det utan mera accepterat det, lixom insett att nehepp vi äter inte socker. Det är våran livsstil och efter år at ätstörningar och magproblem känns det äntligen som jag har hittat balans i livet och jag tror verkligen på att man bör tänka på vad man stoppar i sig, inte pga att hålla vikten utan pga att kroppen ska få den chans att må så bra som möjligt. Som tur får alla tycka, tänka och göra precis som de vill. 
 
4. Jag är väldigt energisk människa, likaså mina barn. Jag är också väldigt känslig, när jag är down är jag riktigt down, är jag förbannad är jag riktigt förbannad, är jag glad är jag riktigt glad, är jag uppe och flyger bland molnen då flyger jag minsann högt. Jag är en riktig hormonboll. 
 
5. Jag hatar att ta på mig skalkläder när jag går till parken med barnen exempelvis, jag trivs inte alls i sådana kläder. Jag vill glida omkring i mina kappor och kängor helst av allt, men jag är väldigt frusen av mig så det funkar tyvärr inte att stå ute en timme i de kläderna. Egentligen gillar jag inte alls att befinna mig ute 3/4 delar av året, sommaren går det helt okej. Ni kan ändå vara lugna, våra barn får den utevistelse de behöver och vi befinner oss ute minst en timme om dagen. Värsta delen med att vara hemma mamma, man måste rasta sina barn.. hehe