5 sanningar om mig

publicerat i Om mig;
1. Jag använder nästan aldrig BH. Mina bröst är så småa så de är inte i behov an något som håller dom på plats, de sköter de så fint själva. Jag har länge använt BH bara för att man ska men nu känner jag mig så trygg i mig själv att jag gärna går utan. Har aldrig tyckt det har varit bekvämt med bh så att mera fria bröst åt folket säger jag. 
 
2.Jag älskar materiella saker och har ett väldigt stort behov av att ha det fint omkring mig, tycker om när saker är perfekta. Blir lätt äcklad av smuts eller väldigt orena saker. Jag försöker jobba med att lätta mig själv lite över dethär men det är väldigt svårt. Noelia väljer ofta kläder själv och jag har väldigt svårt att se på något som jag själv inte anser matchar, eller något står på fel plats  i hemmet och så vidare. Såklart får hon bära de kläder hon väljer men det är svårt, viktigaste är ju ändå att de fungerar bra att leka i osv.  Annars några tips på att komma över dethär? fruktansvärd egenskap.
 
3. Jag bryr mig väldigt mycket om att saker ska vara hälsosamma och upplevs ofta som väldigt extrem när jag öppnar upp mig till andra om det. Människor tycker synd om våra barn som inte får exempelvis äta socker, jag själv har inte upplevt det som om de tagit någon större skada av det utan mera accepterat det, lixom insett att nehepp vi äter inte socker. Det är våran livsstil och efter år at ätstörningar och magproblem känns det äntligen som jag har hittat balans i livet och jag tror verkligen på att man bör tänka på vad man stoppar i sig, inte pga att hålla vikten utan pga att kroppen ska få den chans att må så bra som möjligt. Som tur får alla tycka, tänka och göra precis som de vill. 
 
4. Jag är väldigt energisk människa, likaså mina barn. Jag är också väldigt känslig, när jag är down är jag riktigt down, är jag förbannad är jag riktigt förbannad, är jag glad är jag riktigt glad, är jag uppe och flyger bland molnen då flyger jag minsann högt. Jag är en riktig hormonboll. 
 
5. Jag hatar att ta på mig skalkläder när jag går till parken med barnen exempelvis, jag trivs inte alls i sådana kläder. Jag vill glida omkring i mina kappor och kängor helst av allt, men jag är väldigt frusen av mig så det funkar tyvärr inte att stå ute en timme i de kläderna. Egentligen gillar jag inte alls att befinna mig ute 3/4 delar av året, sommaren går det helt okej. Ni kan ändå vara lugna, våra barn får den utevistelse de behöver och vi befinner oss ute minst en timme om dagen. Värsta delen med att vara hemma mamma, man måste rasta sina barn.. hehe
 
 
 
 
 
 

HÖSTGARDERBOEN

publicerat i Shopping;
Sommaren har varit så varm och lång så man har hunnit glömma bort att man ens kommer behöva regnkläder, kängor, skalkläder, underställ och så vidare. Jag har inte lagt en tanke åt sådant på flere månader men hösten kommer snabbt emot och ytterkläder ska plockas fram. Jag har sålt av en hel hop med kläder och skor som blivit för småa och nog känns det i hjärtat när minsta skoparet är i storlek 22 som man säljer bort. I våran familj kommer vi inte ha så små fötter någongång igen som det ser ut nu. Jag skulle ljuga för er och mig själv om jag sa att det inte är roligt att byta ut garderoberna och fundera på nya kläder, egentligen så älskar jag det. 
 
Noelia har haft en riktig växtspurt nu och vi har gått över till 110/116 när vi köper kläder, hon blir så stor. Våran lilla spinkis Adion drar fortfatande 80/86 men det börjar bli lite kort på längden men jag väntar på ännu lite mot hösten innan jag fyller på hans garderob. Tights, kängor, hängselbyxor och tjocka stickatröjor kommer han få snurra runt i, i höst och vinter, så frusen som han är.  Noelias garderob har blivit påfyllt med lite culottes, tjockare tröjor, en päls och även med nya kängor från Dr Martens och Kavat. 
 
 
 
Varsit par Dr Martens kängor fick bli finskorna till hösten och vintern.

DAGS FÖR KLUBBEN START

publicerat i Allmänt;
ÄR SÅ GLAD. Vi har äntligen fått plats på klubben till våran stora tjej. Hon har länge frågat efter att få börja gå till dagis men jag kände att nej, jag vill inte kasta in henne i en superstor dagis grupp, med stressade pedagoger när jag ändå är hemma. Jag vill inte byta ut hennes trygga plats här hemma mot att föra henne till dagis och bara vara en i mängden. Jag är tacksam för all tid tillsammans, den kommer aldrig mera tillbaka och hon blir äldre för varje dag som går. Hon hinner med det också. Klubben är en verksamhet som hålls två gånger i veckan, tre timmar per gång. I klubben leker de, pysslar, fikar, läser sagor, leker ute på gården och har roligt tillsammans, ett perfekt alternativ för oss
 
Tänk att hon nu ska få nya egna vänner, gå iväg från mig helt själv som nu just verkar vara hennes favorit aktivitet.  Packa med sin egen matsäck, sina tossor. Jag själv ser framemot att få tid tillsammans med bara Adion, egentid med honom har man inte sett mycket av under hans levnadsår. Men allt har sin tid och missförstå mig rätt men det känns faktist riktigt bra att börjar ge Noelia lite eget ansvar, att gå iväg utan mig. Jag tror dethär blir en riktigt bra upplevelse för oss båda. Här hemma ekar dumma elaka mamma dagarna i ända så det kan bli helt skönt att känna sig snäll några timmar i veckan också.