Jakobsdagar 2018

publicerat i Allmänt;
Veckoslutet som gick var nog det bästa på väldigt länge. Spenderade mycket tid med många, många saknade vänner. Alla gamla goa människor från gymnasie tiden var samlade och jag kunde inte göra annat än ha ett leende på läpparna. För mig är den jobbigaste delen av att vara mamma att man inte hinner umgås med vänner lika mycket, det är så otroligt viktig del i mitt liv och utan alla härliga vänner skulle jag inte vara den jag är idag. Så mycket de har stöttat, hjälpt och accepterat mig precis som jag är under min tid som väldigt sjuk i anorexin så låter jag dom aldrig gå. Dom är gjorda av guld
 
 
 
Som vanligt när man har roligt så glömmer man bort att knäppa bilder, tyvärr. Vi började iallafall vår kväll hos Ellinor med hela stora gänget, där hann vi ju faktist ta några eller väldigt många bilder men tyvärr gick våra munnar i ett som alltid med dessa två så det blev nog inte många bilder som lyckades. Det blev ganska snabbt tid att gå in till stan på jakobs dagarna där det utlovades musik av Tungevaag&Raaban. Jag blev positivt överraskad av deras musik och jag tror jag talar fö allas del om jag säger att feelisen var i topp. 
 
 
Kvällen fortsatte på krogen med massor av dans och eventuellt lite för mycket alkohol för vissa. Dansade tills fötterna var såriga. Åkte sedan hem till Martins stuga med en del av gänget och vi grillade lite nattmat och satt och pratade och åt. Jag tror det blev läggdags först vi sex på morgonen men så värd kväll. Jag lever länge på dethär. Lyckos mig som får ha så härliga vänner. 

Kommentera inlägget här :