Allt är bara vardag

publicerat i Allmänt;
Efter fyra dagar med barnen ute vid sommarstuga känns det skönt att landa hemma i våran lägenhet. Rinnande vatten, tvättmaskin, toalett och alla andra självklara bekvämligheterna känns väldigt uppskattade. Jag älskar att vara ute vid stugan men med handen på hjärtat så finns det inget bättre än att komma hem och ha affären på andra sidan vägen. Jag ogillar skit under naglarna väldigt mycket, jag gillar att kunna ducha under rinnande vatten och känna mig fräch. Jag är egentligen ganska pryd av mig och jag tror inte jag skulle uppskatta stuglivet så mycket som jag gör om jag inte hade växt upp med det, det är så harmoniskt. 
 
Jag var så otroligt trött när jag kom hem igår så jag hade svårt att köra bil. Många ensama dagar med barnen och sömnlösa nätter tär på krafterna. Adion befinner sig i en så otroligt krävande period nu just så jag skippar efter andan otaliga gånger varje dag. Han som jag trodde var den lugnare av barnen har nog visat sina sidor om egen vilja och vredesutbrott KONSTANT senaste tiden. Jag kan inte komma ihåg att Noelia någonsin haft utbrott på samma sätt. Well, med barn är ju livet som så att en period följs alltid av något annat, det är som en konstant pågående bergodalbarna och du vet aldrig vad som händer till näst. 
 
 
 
Nu är det dags att gå iväg till gymmet, hallelujah.
 
  
 
 
 
 
 
 

Hemma i stan

publicerat i Allmänt;
Vi landade hemma på onsdag kväll efter nästan en hel vecka ute vid stugan. Helt otroligt vilket fantastiskt väder det varit, nog har jag minsann njutit av värmen. Vi bor själva mitt inne i stan där vi inte har möjligheten till naturen på samma sätt som ute vid våran sommarstuga, så detta ställe är guld för oss och för att inte prata om barnen. De trivs på stället och med människorna där. Jag själv kommer ännu ihåg från när jag var liten hur underbart det var att få komma ut dit och gå lite hur man ville och kände för. 
 
 
Dagarna har beståt av att plocka blåbär, bada i sjön, ligga i solstolen, massa god mat och sällskap. Ni som vet, ni vet vad som hör detta livet till.
 
 

Vi kom hem ganska sent på onsdag. Det var fortfarande 25 grader ute vid klockan 23 och jag möttes av två av mina grannar som satt ute och drack vin och jag hämtade snabbt mig ett vinglas och slängde mig med glädje när där bland dom två. Känndes som det var precis vad jag behöver. Kan inte förstå att i samma hus som vi bor två sådana härliga kvinnor. 

Vi åkte till stugan

publicerat i Allmänt;
Vi åkte iväg till stugan i Fredags. Elias hade möjlighet att ta semester nästa vecka så med tanke på att någon hade förutspått färdigt till oss att det skulle bli 25+ nästan varje dag den kommande veckan dä var det självklart att åka iväg hit. Jag älskar att bo inne i stan men det är skönt att veta att man har ett ställe ute i naturen som man kan åka till. 

(null)

Det som är mest fridfullt nu just är när barnen underhåller sig själv och kan gå fritt utan att man behöver vara rädd att de lämnar under någon bil. De kan stå i i blåbärs buskarna i en timme, hoppa i vattnet när de är för varma. Gå mellan stugorna här som de vill och det finns alltid någon som kan hjälpa till med barnen de gånger de behövs. Man får vara ute i solen och va precis som man är.

(null)

Idag har nog varit varmaste dagen hittils denna sommar och jag kan inte komma ihåg att vattnet skulle varit såhär varmt på flera år. Jag fryser annars lätt och håller mig gärna på land men idag har jag badat flera gånger och känt att det bara varit otroligt skönt.

(null)

Nu känns ögonlocken tunga och det blir skönt att krypa ner under täcket.

(null)