Hemma i stan

publicerat i Allmänt;
Vi landade hemma på onsdag kväll efter nästan en hel vecka ute vid stugan. Helt otroligt vilket fantastiskt väder det varit, nog har jag minsann njutit av värmen. Vi bor själva mitt inne i stan där vi inte har möjligheten till naturen på samma sätt som ute vid våran sommarstuga, så detta ställe är guld för oss och för att inte prata om barnen. De trivs på stället och med människorna där. Jag själv kommer ännu ihåg från när jag var liten hur underbart det var att få komma ut dit och gå lite hur man ville och kände för. 
 
 
Dagarna har beståt av att plocka blåbär, bada i sjön, ligga i solstolen, massa god mat och sällskap. Ni som vet, ni vet vad som hör detta livet till.
 
 

Vi kom hem ganska sent på onsdag. Det var fortfarande 25 grader ute vid klockan 23 och jag möttes av två av mina grannar som satt ute och drack vin och jag hämtade snabbt mig ett vinglas och slängde mig med glädje när där bland dom två. Känndes som det var precis vad jag behöver. Kan inte förstå att i samma hus som vi bor två sådana härliga kvinnor. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av G I M E:


Hejsan! :)
Vilken fin blogg du har!

Jag är ny här på blogg.se och jag skulle bli jätte glad ifall du hade velat kolla in min blogg & har du bloglovin' så kanske vi kan följa varandra där?

www.bloglovin.com/@gime9

KRAM hoppas du får en fortsatt trevlig dag <3

Kommentera inlägget här :