Vi åkte till stugan

publicerat i Allmänt;
Vi åkte iväg till stugan i Fredags. Elias hade möjlighet att ta semester nästa vecka så med tanke på att någon hade förutspått färdigt till oss att det skulle bli 25+ nästan varje dag den kommande veckan dä var det självklart att åka iväg hit. Jag älskar att bo inne i stan men det är skönt att veta att man har ett ställe ute i naturen som man kan åka till. 

(null)

Det som är mest fridfullt nu just är när barnen underhåller sig själv och kan gå fritt utan att man behöver vara rädd att de lämnar under någon bil. De kan stå i i blåbärs buskarna i en timme, hoppa i vattnet när de är för varma. Gå mellan stugorna här som de vill och det finns alltid någon som kan hjälpa till med barnen de gånger de behövs. Man får vara ute i solen och va precis som man är.

(null)

Idag har nog varit varmaste dagen hittils denna sommar och jag kan inte komma ihåg att vattnet skulle varit såhär varmt på flera år. Jag fryser annars lätt och håller mig gärna på land men idag har jag badat flera gånger och känt att det bara varit otroligt skönt.

(null)

Nu känns ögonlocken tunga och det blir skönt att krypa ner under täcket.

(null)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah:

Så mysigt o åka till stugan :)

Kommentera inlägget här :