ATT FÅ VARA FRISK

publicerat i Om mig;
Kontrasten på att få vara en hälsosam smal människa och att vara en ohälsosamt smal människa är ganska stor. Jag tränar väldigt mycket och målmedvetet, jag planerar, lägger upp mål, jag utför, jag planerar vardagen utefter min träning. Jag skippar medvetet vitt socker, vitt vetemjöl och ohälsosamma saker, det gör jag helt med vilje, jag spenderar även här otaliga timmar på planering och att utföra detta. Skillanden är att jag idag skippar dessa saker pg.a en massa problem med magen och på grund av att jag verkligen vill lyckas och gå framåt i träningen. Jag kan tyvärr inte se att pommes, kakor, bullar, godis, hamburgare och så vidare har något samband med träningen alls och varför skulle man ge sig själv motvind med vilja. Det som är ganska så viktigt att undrstryka här är att om jag vill käka en pizza eller bulle så gör jag också det, men jag vet att det resulterar i dåliga resultat alltid, därför så består min vardagliga kost av hälsosamma ting.
 
Otaliga gånger får jag höra att jag har en magisk kropp, men det är ju en viss skillnad på hur man ger en komplimang och hur man ger en komplimang. Jag har spenderat hundratals kanske t.o.m tusentals timmar på gymmet, jag har spenderat otaliga timmar i mitt kök för att ta mig dit jag är idag. Vissa kan ju faktist få tro att jag föddes med tillexempelvis dessa magrutor, för tydligen kan en mor som fött tvåbarn och har synliga magrutor provocera människor ända upp till skyarna. Jag ser på mig själv som en människa som verkligen hela mitt liv så länge jag kan minnas har älskat träning. Jag lägger ner hela min själ i detta, för någondag vill jag vara någonstans. När jag var sjuk i Anorexin så förbjöd man all träning, jag fick bara äta, visst låter det underbart att få göra en enda sak, den hela saken i hela världen jag inte ville. Jag kan säga att mitt liv då är något som jag verkligen inte vill gå tillbaka till och om mitt huvud någonsin bestämmer sig för att börja gå iväg i de barnona igen så kommer jag söka hjälp genast för min familjs skull men framför allt för min egen skull. Jag kommer inte ligga i min säng igen och vänta på döden, för att bara se hur många dagar man faktist kan leva utan mat.
 
Jag har varit trasig förut men jag är nu så hel som jag någonsin varit. Jag tror man ser det på mig, jag har aldrig kännt mig så glad, positiv, pigg och FRISK som jag gör nu. När jag rör min kropp kan jag känna den är frisk och som tur behöver någon annan inte tala om för mig vad jag är och inte är, för jag vet. Jag vet vem jag är, innifrån och ut. Jag kan själv bestämma vad jag väljer med mitt liv utan att bry mig om vad andra tänker och tycker, faktist älskar jag mitt liv, det har allt som jag behöver.
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :